streda 20. júna 2012

L´Oréal líčenie

Zdravím Vás, moji milí,
dnes som bola v našom malom meste za účelom vybavovania cestovného poistenia, a keď som tam už bola, tak som nemohla predsa vynechať obchody ;) Po veľmi, ale naozaj veľmi dlhom čase som zavítala do našej miestnej veľkej drogérie Demro, ktorá bola pred DM boomom veľký hit a všetci tam chodili, bola to v podstate jediná drogéria v meste riešená formou samoobsluhy (všetci sme to ocenili, pretože hľadať vhodný makeup a pozerať tiene na oči s tým, že vám ich má predavačka v plášti podávať jeden po druhom cez pult, to nikoho nebavilo, ani tie predavačky). Ale odkedy máme DMky (u nás v našom miestnom nákupnom centre to bude asi vyše 6 rokov a pred dvoma rokmi otvorili aj v centre mesta novú pobočku), tak v Demre som nebola ani raz. A dnes ma prekvapilo. Je tam totiž všetko, o čom som si myslela že asi ani nenájdem. Celý kompletný regál kozmetiky Ryor, pleťové výrobky od Essence, bohatý výber pleťovej, vlasovej, telovej kozmetiky, parfuméria, dekoratívna kozmetika od najlacnejšej, cez NYC a Rimmel až po Bourjois a Loréal. A navyše dnes sa tam konala líčiaca akcia, milá slečna vizážistka od Lorealu lákala okoloidúce dámy na profesionálne líčenie. Čakala som, že sa budú predbiehať, ktorá pôjde prvá, ale žiadna nešla. Nemali čas, chuť, náladu, hanbili sa. Ja som sa na jednej strane potešila, že konečne som na takúto akciu natrafila, a na druhej strane ma to zamrzelo, pretože mám obrovský opar na celú papuľu a pol líca, takže som moc nechcela aby mi slečna šibrinkovala po tvári štetcami, hubkami a kadečím iným. Nakoniec ma predsa len prehovorila, že mi teda nalíči len oči. Pýtala sa ma, aké tiene bežne používam, a odporučila mi k mojim zeleným očiam používať tiene a ceruzky fialovej farby (v živote som fialovú ceruzku ani tiene nevlastnila a vyhýbam sa tejto farbe, pretože si myslím, že mi nepristane). Toto odporučenie ma skutočne prekvapilo, ale zároveň som sa potešila, veď možno nakoniec zistím, že mi fialová predsa len sedí, len som mala zbytočné predsudky. Sadla som si a nechala šikovnú a sympatickú slečnu vizážistku, nech teda maľuje, ako uzná za vhodné. Rozprávali sme sa o výrobkoch, o tom, ktoré výrobky z Lorealu používam, či som s nimi spokojná a podobné obligátne otázky. Výsledok bol nasledovný:


Celkom sa mi to pozdáva. Keď som sa prvýkrát pozrela do zrkadla, zdalo sa mi to prehnane výrazné a tmavé, ale počas dňa som si na to zvykla a uvažujem nad tým, že sa budem aj sama líčiť trošku výraznejšie.


Vizážistka použila tiene Color Infallible, nakombinovala asi tri alebo štyri rôzne odtiene, ďalej špirálu Lash Architect 4D (dosť mi slzili oči, takže preto nemám namaľované dolné mihalnice, už som to proste nezvládala :D a navyše sa mi zdá, že mi trochu zlepila mihalnice, čo vyslovene neznášam...) a potom mi celú tvár ešte narýchlo prebehla púdrom True Match a na záver lícenka Blush True Match. Pri líčení používala kvalitné štetce od MAC a robota jej veru išla od ruky. Musím ju pochváliť, bola veľmi sympatická, priateľská a hlavne šikovná. :)


Nechcela som sem dávať fotku celej tváre, ten herpes vyzerá tak trochu ako z hororu a nebudem vás tu strašiť ;)
Zajtra sa môžete tešiť na malú recenziu na Ziaja odličovač očí a možno sa ešte voľačo nájde.

Na záver len taká fotka suvenírov, ktoré som dnes kúpila pre našich francúzskych parťákov, cestujeme tam už túto nedeľu, preto to cestovné poistenie ktoré som spomínala na začiatku.


Bábiky alias perá na písanie - slovenský junák a deva v ľudovom kroji a magnetka. :) Ešte nakúpim dáke tie horalky, korbáčiky, slovenskú vlajku a reprezentácia našej malebnej krajiny bude exkluzívna. :)

Prajem pekný horúci (v BA 34stupňov, u nás "len" 31) deň.
Kat
Photos: ja

1 komentár:

  1. Wow tak to líčení to je nádhera! To bych taky chtěla, aby mě tak někdo namaloval :)

    OdpovedaťOdstrániť