utorok 24. júla 2012

Avon Package II.

Pokračujem s najnovšou objednávkou Avon kozmetiky:
- Lak na nechty Nailwear pro+, odtieň Perfectly Flesh. V katalógu bol nafotený ako pekný telový odtieň, a presne taký som chcela. No v skutočnosti je dosť do ružova, vlastne vyzerá takmer identicky ako "apricot mystery" o ktorom som písala tu. Takže mám doma dva rovnaké 12ml laky. Juchúú :D No aspoň budem mať jeden doma a jeden na intráku... síce chabá útecha, ale čo už... (cena 2.90 eur)
- Ďalší lak je z kolekcie ColorTrend, odtieň Romantic. Je biely, ale má zaujímavý ružový odlesk. Fotku nemám, pretože teraz si nelakujem nechty (pracujem cez leto vo výrobe porcelánu a mám ruky takmer celý čas v lavóroch s vodou, takže by mi lak vydržal tak jeden deň). (cena 1.50 eur v akcii)
- Chladivý sprej na nohy FootWorks s vôňou melónu. Fantastický pocit, prísť z práce domov, unavené nohy, a nasprejovať ich voňavým a chladivým sprejom. Mala som aj taký chladivý gél s grapefruitom, ktorým bol tiež super, ale s týmto je menej roboty :D (cena 3 eurá)


- Špirála SuperShock MAX, na ktorú som sa tešila asi najviac. Všetky špirály, ktoré som doteraz v Avone vyskúšala, boli veľmi dobré, aj keď nie pre každého... (podľa môjho hodnotenia boli super, cenovo výhodné a svoju robotu si spravili prekvapivo dobre). Bohužiaľ, to nie je prípad SuperShocku MAX. Od tejto špirály som čakala viac. Mám pocit, že ani nefarbí, pritom je čerstvá. Celkový dojem je taký, že vyzerám ako keby som si ani nijakú špirálu nedávala. Myslím si, že to bude tým, že kefka má extrémne krátke štetinky a teda nie je schopná obaliť riasy farbou. Alebo neviem čím to je. Každopádne som sklamaná, pretože som na ňu ešte aj niekde čítala pochvalné ódy. (Je ale možné, že tie ódy boli na SuperShock, nie SuperShock MAX)... (cena 3.90 eur v akcii)


- A ceruzka na oči Chromes, odtieň Vivid grey. S fialovou Ultra Violet som dokonale spokojná, nemaže sa, vydrží celý deň, tak som si zadovážila aj iný odtieň z tejto edície. Na fotke vyzerajú obe dve fialové, ale tá Vivid Grey je skôr sivá a tieňuje dofialova. Ultra Violet je viac výrazná, jasná fialová. A ten kovový efekt milujem. (cena okolo 3 eur)


Takže tak by som to zhrnula.
Nabudúce niečo o pár výrobkoch kozmetiky ELF, ktorá mi pred pár dňami prišla. Bude sa chváliť! :)

Kat
Fotky: ja.

1 komentár: