sobota 7. júla 2012

Crayon Regard YR + Hyper Stretch maskara

Dnes zopár slov o ceruzke na oči od YR a najnovšej špirále z Oriflame.
Ceruzka z YR (mám odtieň 41-Violet Electrique) je výborná. Pekne pigmentovaná, fialový odtieň je sýty a výrazný, ale zároveň nepôsobí teatrálne (ako napríklad niektoré tyrkysové tiene). Výdrž je ďalším plusom tohto vydareného výrobku, ceruzka sa nemaže, "nestráca", neusádza v záhyboch viečka, dokonca prežila aj 35stupňovú horúčavu a dvojhodinový spánok.



Na fotkách sa záhadne vytrácajú farby, ale v skutočnosti je ceruzka sýtejšia. (Hoci som si ňou nezamaľovala celé viečko, ale iba časť, plus som to skombinovala s ceruzkou od Essence č.10-Almost Famous.)

Najnovšia špirálová novinka od Oriflame, špirála Hyper Stretch v katalógu sľubuje: "Naša prvá špirála s komplexom Pro-Long, ktorá dramaticky predlžuje mihalnice" ... "nová špirála pre mihalnice nevídanej dĺžky" a pod. Mám odtieň Prune (čo je v skutočnosti niečo medzi hnedou, šedou a fialovou, hoci v katalógu sa prezentuje ako príjemná tmavšia fialová farba) a ten teda rozhodne nepredlžuje riasy, a dramaticky už vôbec nie. Celá táto špirála mi pripadá ako zlý vtip. Naschvál som si objednala iný odtieň ako čierny, že vyskúšam niečo iné, ale zjavne som spravila chybu (alebo výrobcovia?). Áno, poznať že na riasach sa niečo nachádza, ale to povestné "dramatično" a "nevídaná dĺžka"... hm... Okrem toho mám pocit že ani tú farbu nie je riadne vidieť a štetinky sú tiež akési nedokonalé. Aby som to zhrnula, asi by bolo lepšie objednať si ten klasický black odtieň (ktorý má určite lepší predpoklad aby ho bolo poznať), alebo žiadny. Táto špirála je pre mňa sklamaním. Objednala som si ju za uvádzaciu cenu 3.90eur, takže až tak to nebolí, ale bežná cena má byť 8.20, čo by už bolelo. Ale to nič, aspoň mám poučenie, že na špirály je najlepší Avon alebo Maybelline.



Po nanesení dvoch vrstiev. Aj vy vidíte tie mihalnice predĺžené na maximum? Rovnakú (ne)robotu by spravila aj obyčajná Miss Sporty alebo niečo podobného razenia.

A ešte sa pozrieme na Makeup od YR:


Sheer Foundation, odtieň 01. Clair Naturel je relatívne vydarený výrobok (musím uznať, že zatiaľ som sa so zlým výrobkom u YR nestretla), na prvý pohľad možno pôsobí príliš tmavo, ale keď sa rozotrie, tak pekne splynie s pleťou a nerobí mapy. Ľahký podklad na leto a jeseň, dostatočná výdrž (je jasné že občasnému prepudrovaniu sa nevyhneme ani s najkvalitnejším makeupom, zvlášť v týchto teplotách) a úplne nádherne vonia. Neviem presne identifikovať, čo mi tá vôňa pripomína, ale je úžasne jemná a sladká. Rozhodla som sa, že mi bude pripomínať leto a náš fantastický týždeň v Bretónsku. :)

Majte sa.
Fotky: ja

2 komentáre:

  1. To líčení se mi moc líbí. A ta řasenka na očích nevypadá zas až tak zle (asi máš dobré svoje řasy), ale vypadá jako klasická a černá a ten kartáček, to musí být hrůza.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem :) Nesnazila som sa nejako extra, je to len take jemne. Ta maskara je teda hrozna, je pravda ze mozno nevyzera tak zle pretoze mam relativne dlhe svoje riasy, ale aj tak... nie kazda zena ma dlhe riasy, a preto sa vyrabaju predlzujuce maskary... a predstav si, ze si kupi tuto maskaru v najlepsom ocakavani, a takto ju sklame :/

    OdpovedaťOdstrániť