piatok 13. júla 2012

NewYorkColor - kúsok New Yorku?

Pekný podvečer prajem,
ako prázdninujete? Ja mám zatiaľ relatívne kľud, doučujem a od budúceho týždňa mi pravdepodobne začne brigáda. Potrebujem totiž financie na moje výdavky spojené s márnivosťami ako je kozmetika či oblečenie. Strašné, viem. Ale hlavne si chcem zarobiť na dovolenku. Minulé leto som nebola na dovolenke (dobre, USA boli čiastočne aj dovolenka, ale mám na mysli takú tú pravú európsku "primoriváľaciu" dovolenku), a toto leto by som rada navštívila Taliansko.
Dnes som bola s maminou trochu pobehať po meste, hlavne za účelom bytových doplnkov (prerobili sme časť bytu), ale rozhodne sme sa oblúkom nevyhli ani drogériam ;) A v jednej z nich (101tke) sme si kúpili pár produktov dekoratívnej kozmetiky New York Color - očné tiene, ceruzku na oči a rúž (ten si kúpila mamina - odtieň 416 Berry Rich). K nákupu sme dostali kozmetickú taštičku zdarma. Je celkom praktická, má ideálnu veľkosť na šminky a v podstate je aj pekná :)


Produkty sú: Metro Quartet Eye Shadow, 796B Queens Boulevard (očné tiene v zložení štyroch farieb: fialková, jemná krémová, modrofialová s takým zvláštnym odleskom a sivofialová) Pigmentované sú relatívne dobre, keďže v predajni nemali tester, nemohla som ich vyskúšať, ale riskla som to a som celkom spokojná. Obsahujú aj návod ako sa nalíčiť a načo slúži každá farba. Cena: 1.99e


Ceruzka Show Time Glitter Eyeliner, odtieň Paparazzi Purple obsahuje jemné trblietky. Bála som sa, že po aplikácii budem mať tie trblietky všade okolo očí, alebo že to bude celé až prehnane trblietavé, ale v skutočnosti ceruzka "dávkuje" trblietky veľmi rozumne :) Na fotke to bohužiaľ nie je až tak dobre vidieť, odtieň je niečo medzi fialovou a denimovou. Cena: 1.99eur.


Všetky tri výrobky stáli po 1.99eur. Počula som na túto kozmetiku dosť pozitívnych, ale aj negatívnych recenzií, ja sama som zatiaľ nevlastnila nič iné okrem ich lakov (ktoré sú podľa mňa dosť dobré), takže prišiel čas otestovať ďalšie výrobky tejto značky a spraviť si svoj vlastný názor. A čo sa týka spojenia výrobkov s reálnym New York City, to netuším. Možno to bude to, že výrobky majú v názvoch nejakú časť mesta, napr. tiene v odtieni Queens Blvd. alebo lak v odtieni Mulberry St... Ktovie. :)

Pekný večer.
Fotky: ja

2 komentáre:

  1. Tá taštička je krásna :)

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak drzim palce, aby sa ti na tu dovcu podarilo nasporit:)

    OdpovedaťOdstrániť