štvrtok 1. marca 2012

...and another paycheck is gone...

Dnes po škole som išla do Eurovea v BA. Nebola som tam už možno od novembra, a dnes sme skončili skôr, tak som si povedala že idem obehnúť, či je niečo zaujímavé v ponuke. Jarné kolekcie sa mi veľmi páčia, v Kotone majú množstvo handár na ktoré by som utratila slušnú sumu peňazí, keby som ich mala :) V H&Mku som nebola nijako extra nadšená, mám pocit, že sa to tam stále opakuje, no napriek tomu sa tam dali nájsť pekné kúsky. Všade samé trench coats, presne v takej béžovej farbe ako som zháňala už dávnejšie a teraz sú všade. Cenovo od 30 eur. Tally Weijl malo v ponuke pár pekných vecí, ale v zásade je to obchod pre pubertálne slečny (lesklé tričká s neónovými nápismi "I am Cool" a pod.), takže tam si len občas niečo vyberiem. Doplnky však majú úžasné. To isté platí aj pre Gate a  New Yorker, do ktorého vojdem už len tak zo zvyku a vždy sa poobzerám a uvedomím si, že je to tiež už obchod pre mladšie ročníky (Fishbone). V kolekcii Amisu sa však dajú nájsť zaujímavé saká, sukne, tričká. Čo sa týka topánok, väčšinou ešte prevládajú dopredaje čižiem a zimných topánok, z jarnej kolekcie sú v ponuke klasické oxfordky, lodičky, balerínky, členkové čižmičky na opätkoch/platforme a šnurovacie členkové topánky na nízkom opätku.
Z dnešného nákupu som si priniesla toto:


To sako z H&M som mala v zálohe už dlhšiu dobu, ale dnes som si ho konečne obstarala. Šatka je štvorcového tvaru (House), gumičky do vlasov sa mi páčili kvôli ich farebnej kombinácii (marhuľovú mám rada, rovnako aj striebornú) a takých vecí nikdy nie je dosť. Stále sa niekde strácajú, trhajú, požičiavajú. Náhrdelníky sú oba z House (boli v akcii, ten s ružou za 90 centov, a ten s mašľou za 1.90e). Čiernu lesklú taštičku budem používať na mobil. (H&M)


Zároveň som si vyhliadla nejaké nutnosti, na ktoré si budem šetriť nasledujúce obdobie a potom moje šetriace snahy razom zabijem jednou návštevou Auparku alebo Eurovea/Eurovei (neviem či sa to skloňuje, ja neskloňujem ani Ikea)... Iná už asi nebudem. :)

Have a nice day.


Photos by Kat

5 komentárov: