pondelok 19. marca 2012

Le Printemps

Máme tu krásne dni, na ktoré som sa tešila asi tak od septembra minulého roku :) V piatok sa mi cestou domov roztopila vo vlaku čokoláda, čo je znamením toho, že jar/leto prichádza :D Za iných okolností by som z toho nemala radosť... :)
Začiatkom mesiaca som navštívila Yves Rocher (prišiel mi do schránky ďalší letáčik so zľavami a ponukami), obchodné centrum v meste bydliska, v Tecsu objavila skvelé raňajky a prišiel mi nový Avon. O všetkom Vám postupne porozprávam.

V Yves Rocher som si bola pozrieť novú kolekciu jarného líčenia (ktorá má relatívne ostré farby, čo tvorí mierny kontrast so všadeprítomným pastelom) a vybrala som si modrú ceruzku na oči č.51 Bleu Nuit a balzam na pery Baume Hydratante s výťažkom z bieleho hrozna. Ako darček som dostala kozmetickú taštičku a mini lesk na pery Sexy Pulp Gloss Volume č.03 Rose.


Ceruzka na oči ma prekvapila svojou výdržou (nerozmazáva sa a drží na svojom mieste celý deň, to znamená od 6tej rána do 9tej večer) a na svoju nízku cenu (okolo 2.50eur) by som ju hodnotila veľmi pozitívne. Bála som sa, že odtieň bude príliš modrý, taký agresívny, ale v skutočnosti je jemnejší ako vyzerá a keď sa použije aplikátor na mierne "rozmazanie", vyzerá to naozaj pekne. Ja ju používam v kombinácii so striebornou vysúvateľnou ceruzkou od Essence, odtieň 05 - C´est la vie.



Balzam má príjemnú chuť aj vôňu, hydratačné schopnosti priemerné. (Je možné, že ja nikdy nenájdem balzam s ktorým by som bola konečne 100%ne spokojná, pretože mám veľmi suché pery a žiadny balzam mi zatiaľ nepomohol nejako viditeľne. Použila som už asi všetky Labellky, Biodermu, Olivy, balzamy z Avon a Oriflame, rôzne náhodne nájdené v lekárňach a drogériach, obyčajný jelení loj a nič. Keep searching.)
Lesk na pery asi darujem sestre, lebo ja lesky nepoužívam, skôr rúže, alebo sa len večne gebrím s tými balzamami.

V New Yorkeri som pred pár dňami narazila na túto jarnú úpletovú sukničku:

Veľmi sa mi zapáčila, tak som si ju zaobstarala (cena 6.95eur). Nosím ju k hnedému koženkovému kabátiku a béžovému trenchcoatu, nabudúce ukážem fotky :)

V DMke som si kúpila slávny Rimmel rúž od Kate Moss, odtieň 07. V umelom osvetlení drogérie vyzeral trošku ružovejší ako na dennom svetle, ale páči sa mi aj na dennom. Presne taký odtieň mi vyhovuje (snažila som sa aj odfotiť ako vyzerá na perách, ale foťák tie farby neskutočne skresľuje, takže na fotke to vyzeralo úplne odlišne a nemalo by zmysel to sem dávať). Keď si dám pod rúž balzam, tak vydrží tak do prvého jedenia :D Čiže cestu autobusom do školy a prvú prednášku. Nuž, čo chcem za necelých 5eur, že :)

Z Avonu mi prišla paletka True Color Quattro, odtieň Mystery, z kolekcie jarného líčenia Smoke and Mirrors.


Tu vidíte Katin rúž a paletku. Tiene majú veľmi príjemné, decentné farby, presne také aké potrebujem túto jar :) Na fotke vyzerajú tak bledo, ale v skutočnosti majú v sebe jemný shimmer a farby sú sýtejšie, zvlášť tá v pravom hornom rohu je skôr marhuľová ako ružová. Zatiaľ som ich nemala, ale hneď ako ich otestujem, dám vedieť, či sa oplatí ich kupovať.

V Tescu som objavila túto skvelú alternatívu raňajok:
Ovsená kaša s jablkami a škoricou. Možno to všetci poznáte, je mi jasné, že som neobjavila Ameriku, ale ja sama som doteraz na toto nenatrafila. V krabici sú štyri porcie v 4 sáčkoch, stačí obsah vysypať do misky a zaliať 150ml horúcej vody, premiešať a o pár minút je hotová kaša. Obsahuje 55% ovsených vločiek, hrozienka, sušené jablká, škoricu a okrem konzervačnej látky siričitanu sodného, glukózového sirupu a arómy identickej s prírodou som v zložení nenašla nič chemickolaboratórneznejúco. Tento variant raňajok mi vyhovuje hlavne preto, lebo je to rýchle (nemám ráno moc času sa piplať s prípravou hemendexu) a chutné. Odporúčam! :)

Tak, to boli moje novinky v oblasti vanity life :D
Prajem vydarený týždeň, snáď nás pekné počasie neopustí.

Photos by K

2 komentáre:

  1. Máš tu spoustu pěkných věciček, mně by se nejvíc líbil ten lesk, má krásnou barvičku:-)

    Jsem Tvůj nový follower a byla bych ráda, kdybys byla i Ty můj:-)
    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť