štvrtok 19. apríla 2012

What´s New

Zdravím :)
Semester nám pomaly končí, povinnosti sa začínajú sypať a preto si užívam voľna koľko sa dá/kým sa dá. Učím angličtinu po poobediach, túlam sa po meste, pozerám filmy. Včera som po veeeľmi dlhom čase navštívila Eurovea Galleriu s cieľom kúpiť si nové oxfordky, lebo tie moje obľúbené ma skôr či neskôr opustia. Nové kolekcie v obchodoch sú krásne, najviac ma uchvátilo H&Mko, Koton a nejaké použiteľné kúsky sa dali nájsť aj v Tally Weijl alebo dokonca v Gate, kde štandardne nikdy nič nositeľné nenájdem. Takže moja "misia oxfordky" sa zmenila na misiu "Ako neminúť tri výplaty" :)
V H&M som dlho rozmýšľala nad sakom v chanelovskom štýle, nádhera... ale cena ma odradila (rázne som si povedala, že nebudem mínať na veci, ktoré nepotrebujem :D, plus som tam našla krásne tričko v momentálne IN farbe mint, ale na to, že to bolo obyčajne bavlnené tričko s krátkymi tylovými rukávikmi bola cena 15 eur trošku moc... idem proste šetriť :)
Ale podľahla som sukni a topu z Gate, sukni z Tally W. a nakoniec som si kúpila aj tie oxfordky (hoci pôvodne som chcela lesklé krémové alebo čierne a nakoniec som si ulovila zlaté :)


Tieto sukienky boli v super cenách, takže som v podstate ušetrila! :D (naľavo: leopardia, TW, 3.99eur, oranžovo-čierna, Gate, 7.99eur) Skladané sukne sú tak tvárne a kombinovateľné, že nemôžu chýbať v mojom šatníku (aj keď obtiahnuté sukne majú tiež svoje čaro ;)


Farebný vzorovaný top, ktorý vyzerá fantasticky v kombinácii s čiernymi legínami, čiernym sakom a balerínkami. Dá sa nosiť aj ako letné šatočky, hoci dosť krátke :D (Gate, 12.95eur)


A nakoniec moj úlovok za 9 eur z Camaieu: zlaté oxfordky. Gýč? Možno, ale niektoré neškodné gýčiky mám rada :) Vyzerajú super s čiernym oblečením, najmä sakom a dlhším topom.

Tak to bol v skratke môj včerajší nákup. Mám v pláne si kúpiť zrkadlovku, takže šetrím na ňu a preto teraz nechcem bezhlavo míňať na predražené nové kolekcie ale zameriavam sa skôr na akcošky.
Zajtra konečne piatok, ale radosť mi nebude dlho trvať, keďže celý víkend strávim s knihami, musím napísať dve seminárky a učiť sa na písomky. Oh-la-la, c´est la vie. Nech už je leto a slnko.

Nabudúce nejaká kozmetická recenzia (mám tu krém, šampón, balzam a nové tiene od Essence).
Pá.

Photos: K

7 komentárov:

  1. Nádherný věci, závidím :DD

    http://hey-fouqi.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty oxfordky kýč rozhodně nejsou ! Jsou dokonalé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, som rada ze sa pacia :))) Niekedy je hranica medzi gycikom a vkusom taka tenka, ze je tazke to poznat :) Ale mas pravdu, tieto oxfordky su super ;) No a za 9 eur som ich tam proste nemohla nechat :D

      Odstrániť
  3. Ahoj, nominovala jsem tě do Versatile Blogger Award na mém blogu, tak doufám, že se zapojíš :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super věci! :)
    Odebírám ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, nominovala jsem tě na Versatile Blogger Awards, protože tvůj blog si to rozhodně zaslouží.

    http://www.evelinbeauty.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť